AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Over ons

Maak kennis met AKozijn!

Over AKozijn

AKozijn is gevestigd met een showroom voor kunststof kozijnen in Haarlem. Wij leveren en plaatsen aan de particuliere en zakelijke markt en gaan graag met u een vrijblijvend gesprek aan, indien gewenst ook bij u thuis. Bij AKozijn wordt er echt naar uw wensen geluisterd, om vervolgens een eerlijk en creatief advies te kunnen geven. Onze offertes zijn persoonlijk en op maat gemaakt, voorzien van mooie en duidelijke (bouw)tekeningen. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen voor onze kunststof kozijnen en overige producten.

Het belangrijkste is dat u bij ons geen nummer bent en kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht.  Al onze producten zijn van topkwaliteit waardoor u kunt genieten van een ultieme levensduur van uw nieuwe aankoop!

Team Akozijn

Het gezicht achter het bedrijf is Marco, eigenaar van AKozijn en adviseur met oprechte passie voor kunststof kozijnen. Ooit begonnen als monteur kunststof kozijnen waar hij zeer veel praktische ervaring en kennis heeft opgedaan. Mede dankzij zijn achtergrond  kan hij u voorzien van een perfect advies op maat en zal hij u van A tot Z begeleiden bij de overstap naar kunststof producten.

Roger en Leandro zijn de vaste monteurs van AKozijn en hebben jarenlang ervaring in het werken met kunststof kozijnen, (tuin)deuren en kunststof gevelbekleding. Een leuk team en ook nog eens zeer vakbekwaam.

Peggy verzorgt de (financiële) administratie, (online) marketing/communicatie en ondersteunende werkzaamheden.

Wij ontvangen u graag in onze mooie showroom, waar u al onze producten kan bekijken, voelen en uittesten.

Wat zeggen onze klanten?