AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Kunststof kozijnen en ramen

AKozijn heeft het juiste design voor ieder type woning!

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen en ramen van AKozijn?
  • Zeer hoge inbraakbeveiliging; standaard minimaal inbraakwerendheidsklasse 2 en Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Optimale isolatie; tot 80% meer warmte isolatie waardoor uw energieverbruik direct na plaatsing daalt.
  • Geluidsreductie; bij het dichtdoen van uw raam heeft u in een handomdraai weer stilte en rust in uw woning.
  • Onderhoudsvrij; zeg de schilder maar gedag! Nooit meer houtrot, schuren, repareren en verven!
  • Kunststof kozijnen met houtlook; niet van echt te onderscheiden!
  • In talloze vormen, maten en kleuren; kunststof kozijnen, geheel naar uw wensen. Combineren is mogelijk!
  • Kunststof stelkozijnen; onze kunststof kozijnen en ramen worden geplaatst in kunststof stelkozijnen waardoor een perfecte verbinding ontstaat tussen het kozijn en de muur.
  • Milieubewust; onze kunststof kozijnen en ramen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en volledig recyclebaar.
  • Garantie; Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze kunststof producten en montage!

Topkwaliteit kunststof kozijnen en ramen.

Akozijn werkt met kunststof kozijnen van topkwaliteit! Speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en extra verstevigd met staal in het binnenwerk. Hierdoor kunt u ook kiezen voor mooie grote kozijnen, die zeer stabiel en robuust zijn. De kozijnen worden in Nederland (Noord Holland)  gemaakt en geplaatst door onze eigen, vakkundige monteurs.

Kunststof kozijnen en ramen in iedere gewenste stijl.

Al onze kunststof kozijnen en ramen zijn leverbaar in diverse kleuren, met houtnerf of glad. Van chique crème kleuren, tot warme houttonen of trendy en vrolijke effen kleuren. Wat dacht u van figuurglas, glas in lood, of roedes verwerkt ín de ruit! De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bij AKozijn vindt u altijd passende kunststof kozijnen en ramen. U kunt kiezen uit talloze vormen en maten waardoor u altijd de gewenste en passende uitstraling van uw  woning creëert. Wij gaan graag met u in gesprek wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard ten allen tijde met alle voordelen van kunststof kozijnen voor een gunstige prijs! U bent van harte welkom in onze showroom te Haarlem om onze kozijnen te bekijken!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis of bezoek onze showroom in Haarlem!

Wilt u vrijblijvend advies op maat? Of meer informatie over de prijzen van kunststof kozijnen en ramen? Een van onze vakmannen helpt u graag op weg.
Laat een bericht achter en we nemen contact met u op.

Soorten kunststof kozijnen

Draaikiep raam:

Dit kunststof kozijn is op twee mogelijkheden te openen omdat het om twee assen kan draaien. U kunt het kozijn in een kiepstand zetten voor een constante ventilatie. Het raam kan op twee ventilatiestanden gezet worden (zomer- en winterstand) en kiept naar binnen. Dankzij de naar binnen draaiende draaistand kunt u de ruimte voorzien van een nog krachtigere ventilatie en zijn de ramen zeer gemakkelijk schoon te maken.

Kiepraam/valraam

Een kiepraam wordt veelal gebruikt in de sanitaire ruimtes. Dit kunststof kozijn kunt u in één stand openen voor het ventileren van de ruimte. Zoals de naam al zegt “kiept” het kozijn naar binnen toe.

 

 

Stolpraam

Het stolpraam is een kunststof kozijn waarbij de tussenstijl ontbreekt. U kunt de beide ramen openen, zowel naar binnen- als naar buiten draaiend of kiezen voor een draaikiep versie. Doordat beide ramen openslaan kunt u deze zeer gemakkelijk reinigen en heeft u een prachtige grote opening. Dit type raam wordt ook wel een verhuisraam genoemd.

Kunststof stolpraam

Kunststof vast raam / vastglas

Een vastglas is een kunststof kozijn dat niet geopend kan worden. Uiteraard kunt u, indien gewenst, een vastglas kozijn voorzien van een rooster, zodat de mogelijkheid van ventileren blijft bestaan.

Kunststof uitzetraam

Een uitzetraam heeft dezelfde werking als een kiepraam, alleen valt deze naar buiten in plaats van naar binnen. Dit is een praktische oplossing wanneer er bijvoorbeeld binnenshuis geen ruimte is om het kozijn te kiepen. U kunt het kozijn ook een kwartslag draaien zodat het als een staand, naar buiten draaiend kozijn wordt geplaatst.

Call Now Button