AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Kunststof Schuifpuien en Tuindeuren

Verruim uw blikveld met onze kunststof schuifpuien en tuindeuren.

Waarom kiezen voor kunststof schuifpuien en tuindeuren van AKozijn?
 • Zeer hoge inbraakbeveiliging; inbraakwerendheidsklasse 2 en voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. 80% Van alle inbraken vindt plaats via gemakkelijk toegankelijke ramen en deuren.
 • Kunststof voordeuren met houtlook; niet van echt te onderscheiden door de natuurgetrouwe houtnerf folie!
 • Geluidsreductie; bij het dichtdoen van onze kunststof schuifpuien en tuindeuren heeft u in een handomdraai weer stilte en rust in uw woning.
 • Optimale isolatie; tot 50% meer warmte isolatie. Daardoor daalt uw energieverbruik direct na plaatsing.
 • Excentrische zwenkhaken; al onze kunststof tuindeuren sluiten licht en gemakkelijk.
 • Onderhoudsarm; kunststof kozijnen en deuren rotten nooit en blijven mooi dankzij de UV- en weerbestendigheid.
 • Zeer veel kleurmogelijkheden; passend bij ieder type woning! Bent u op zoek naar een specifieke kleur, in houtnerf of glad? Vraag het ons gerust!
 • Kunststof stelkozijnen; wij maken gebruik van kunststof stelkozijnen met als doel een perfecte verbinding tussen het deurkozijn en de muur te realiseren.
 • Stevig en goed sluitend; de kunststof kozijnen worden geheel voorzien van stalen binnenwerk en zijn daardoor bijzonder vormvast en stabiel.
 • Milieubewust; onze kunststof schuifpuien en tuindeuren zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en volledig recyclebaar.
 • Garantie; Wij geven standaard 10 jaar garantie op al onze kunststof producten en de montage!
Kiepschuifpui  of een hefschuifpui.

Onze hefschuifpuien zijn zeer makkelijk bedienbaar en kunnen op iedere stand vastgezet worden met één simpele draai aan de hendel. Op deze manier kunt u de woonkamer luchten en er toch voor zorgen dat kleine kinderen of huisdieren binnenshuis blijven.
U kunt ook kiezen voor een kiepschuifpui. De bediening van dit soort werkt iets anders als bij de hefschuifpui maar heeft als voordeel dat u het schuifgedeelte ook op een kiepstand kunt zetten.

AKozijn biedt beide mogelijkheden en werkt ten alle tijden met A-kwaliteit kunststof schuifpuien en openslaande kunststof tuindeuren, voor een scherpe prijs!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis of bezoek onze showroom in Haarlem!

Wilt u vrijblijvend advies op maat? Of meer informatie over de prijzen van een kunststof schuifpui of kunststof openslaande tuindeuren? Een van onze vakmannen helpt u graag op weg.
Laat een bericht achter en we nemen contact met u op.

Kiest u voor een kunststof schuifpui of kunststof tuindeuren?

Kunststof openslaande tuindeuren

Bent u op zoek naar een wat minder strakke en moderne oplossing dan laten wij u graag kennis maken met onze openslaande tuindeuren. Deze geven uw woning een meer klassieke en charmante uitstraling. U kunt kiezen voor glasroedes, zijlichten of bovenlichten en talloze kleurcombinaties. Hierdoor kunt u de deuren volledig naar eigen smaak vormgeven. Met openslaande deuren adviseert AKozijn u wel rekening te houden met de draairuimte van de deuren op uw terras.

Kunststof schuifpuien

Onze moderne hefschuifpuien zijn de Rolls Royce in zijn soort. Zeer soepel bedienbaar en toch heel robuust en stevig dankzij een topkwaliteit profiel. Geheel staal versterkt en standaard voorzien van SKG** sloten. Met een hefschuifpui haalt u de tuin in huis en kunt u iedere dag genieten van een prachtig uitzicht en een zonverlichte woonkamer! Daarnaast biedt het een ruimtebesparing voor uw tuin/terras/balkon, want er zijn geen openslaande deuren die uw  terras versperren. Onze schuifpuien zijn in diverse kleuren leverbaar, op maat gemaakt en vele combinaties zijn mogelijk. Wanneer u voldoende ruimte heeft is het bovendien mogelijk om een dubbele kunststof schuifpui te plaatsen, waardoor u nog meer licht en ruimte in uw woning brengt!

Call Now Button