AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Onderhoudsvrije Kunststof Dakkapellen

Voor renovatie en nieuwbouw

Ervaar de voordelen van onderhoudsvrije kunststof dakkapellen.

Of het nu gaat om het verbreden of renoveren van uw bestaande (houten) exemplaar, of het plaatsen van een nieuw kunststof dakkapel. Akozijn helpt u graag met het realiseren van meer ruimte op de bovenste verdieping van uw woning door middel van onderhoudsvrije kunststof dakkapellen!

Met als grootste voordelen; een betere geluidsreductie, optimale isolatie en u hoeft nooit meer het dak op voor onderhoud!

U kunt zelf over de samenstelling van de kunststof kozijnen beslissen, wat dacht u van dubbele naar binnendraaiende ramen? Dat maakt het ramen zemen op grote hoogte pas écht gemakkelijk!

Kunststof dakkapellen op maat gemaakt!

Onze onderhoudsvrije kunststof dakkapellen worden op maat gemaakt zodat u deze naar eigen wens kan vormgegeven. Zo heeft u de keuze uit draaikiep ramen, vaste ramen, stolpramen of een combinatie hiervan. Klik hier voor meer informatie over onze kunststof kozijnen. Bovendien kunt u de kunststof kozijnen en de gevelbekleding voorzien van een kleur die bij u en uw woning past. Klik hier voor meer informatie.

Perfecte montage van dakkapellen

Het monteren van kozijnen is specialistisch werk, daarom heeft AKozijn alleen zeer ervaren monteurs in dienst. Daardoor bent u verzekerd van een perfecte montage welke garant staat voor een optimale afdichting en een lange levensduur!
In onze showroom in Haarlem hebben wij een prachtige kunststof dakkapel op ware grootte staan. Voordat u een beslissing maakt nodigen wij u graag uit om deze eens te bekijken. Bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof dakkapellen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis of bezoek onze showroom in Haarlem!

Wilt u vrijblijvend advies op maat? Of meer informatie over de prijzen van onderhoudsvrije kunststof dakkapellen? Een van onze vakmannen helpt u graag op weg.
Laat een bericht achter en we nemen contact met u op.

Renovatie kunststof dakkapel
Bij een dakkapel renovatie wordt gebruik gemaakt van de bestaande constructie. Wij kunnen uw bestaande dakkapel geheel strippen en vervolgens voorzien van kunststof. Denk hierbij aan de zijwanden, kozijnen, boeidelen etc. U kunt kiezen uit een totale renovatie of een gedeeltelijke renovatie.

Doordat wij uw dakkapel bekleden met kunststof kunt u  ook genieten van de onderhoudsvrije gemakken voor een scherpe prijs!

Nieuwbouw kunststof dakkapel

Onze kunststof dakkapellen worden in één dag gemonteerd in casco uitvoering. Vervolgens wordt deze met kunststof materiaal en kunststof kozijnen afgewerkt. Bovendien verzorgen wij voor u een bouwaanvraag tekening en de bouwaanvraag bij de gemeente, mocht dit nodig zijn.

De volgende werkzaamheden worden bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel uitgevoerd:

  • Aanbrengen dak sparing (vuil wordt afgevoerd) en het aanpassen van de dakconstructie.
  • Plaatsen prefab casco dakkapel, balklagen met geïsoleerde dakplaten en zijwangen, dakbeschot en rondom lood.
  • De zijwangen worden bekleed met zink, het boeideel en stelkozijn worden bekleed met hardschuim.
  • Dakbedekking (EPDM) inclusief een zinken kraal en hemelwaterafvoer.
  • Het kozijn wordt gemonteerd, de beglazing aangebracht en vervolgens de eventuele roosters geplaatst.
  • U heeft de keuze om de binnen afwerking van uw kunststof dakkapel te verzorgen door AKozijn. Wij maken daarbij gebruik van kunststof aftimmering in een kleur naar keuze.
Call Now Button