AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Over ons

Maak kennis met AKozijn!

Over AKozijn

AKozijn is gevestigd met een showroom voor kunststof kozijnen in Haarlem. Wij leveren en plaatsen aan de particuliere en zakelijke markt en gaan graag met u een vrijblijvend gesprek aan, indien gewenst ook bij u thuis. Bij AKozijn wordt er echt naar uw wensen geluisterd, om vervolgens een eerlijk en creatief advies te kunnen geven. Onze offertes zijn persoonlijk en op maat gemaakt, voorzien van mooie en duidelijke (bouw)tekeningen. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen voor onze kunststof kozijnen en overige producten.

Het belangrijkste is dat u bij ons geen nummer bent en kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht.  Al onze producten zijn van topkwaliteit waardoor u kunt genieten van een ultieme levensduur van uw nieuwe aankoop!

Het gezicht achter het bedrijf is Marco, eigenaar van AKozijn en adviseur met oprechte passie voor kunststof kozijnen. Ooit begonnen als monteur kunststof kozijnen waar hij zeer veel praktische ervaring en kennis heeft opgedaan. Mede dankzij zijn achtergrond  kan hij u voorzien van een perfect advies op maat en zal hij u van A tot Z begeleiden bij de overstap naar kunststof producten.

Wij ontvangen u graag in onze mooie showroom, waar u al onze producten kan bekijken, voelen en uittesten.

Wat zeggen onze klanten?

Complimenten voor de zeer nette werkwijze!

Familie Timmer,

Mijn nieuwe voordeur en kozijn zijn erg mooi geworden. Ik ben er heel blij mee! Er zijn al 3 buren geweest om te vragen wie dit geplaatst heeft, dus ik heb al een beetje reclame gemaakt!

De heer Weijers,

De mannen hebben netjes en snel gewerkt. Alles netjes opgeruimd en vriendelijk. Echte visitekaartjes voor het bedrijf.

Familie Vrickx,

Zeer tevreden, keurig opgeleverd en ontzettend netjes en nauwkeurig gewerkt!

Familie Pattynama,

"Ik heb mijn achtergevel laten doen door AKozijn. Ik ben goed geholpen door Marco en ben heel tevreden met mijn nieuwe schuifpui! Dank jullie wel!"

J. Molenaar,

"De gevelbekleding ziet er top uit! Mijn huis ziet er veel frisser uit dan daarvoor, en ik hoef er nooit meer wat aan te doen!"

K. de Vries,

"Wij hebben onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen van AKozijn. Wij zijn heel blij met het resultaat en de jongens hebben echt mooi werk afgeleverd!"

Familie Van den Bos,

Bekijk hieronder een aantal van onze projecten. Klik op de foto voor een groter formaat.

Purmerend

Zaandam

Haarlem

Haarlem

Hoofddorp

Driehuis

Alkmaar

Uitgeest

Heemskerk

Purmerend

Call Now Button