AKozijn | Kunststof kozijnen Haarlem

Zakelijke markt

Snel geleverd en op maat gemaakt!

Waarom kiezen voor een samenwerking met AKozijn?
 • Actief en ervaringrijk op de zakelijke markt; kunststof kozijnen voor zzp’ers, aannemers, projectonwikkelaars, VVE’s en woningcoöperaties.
 • Snelle levering; door korte lijnen met de fabriek kunnen wij u spoedig voorzien van uw bestelling.
 • Advies op maat; heeft u vragen of hulp nodig, wij staan voor u klaar!
 • Gebruik van showroom; laat uw klanten kennis maken met de mogelijkheden van kunststof.
 • Gunstige prijs; u ontvangt snel een interessante offerte, inclusief uitgewerkte tekeningen.
 • In- of exclusief montage; gebruik maken van onze vakmannen behoort tevens tot de mogelijkheden.
 • Eén contactpersoon; voor een prettige samenwerking, u bent bij ons geen nummertje.
 • Kwaliteit; dankzij onze kwalitatieve kunststof profielen van het merk Rehau, speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt.
 • Wij denken met u mee; onze ervaren adviseur helpt u vooruit door het bieden van maatwerk.
 • Van alle markten thuis; nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en woningbouw.
 • Garantie; wij geven standaard 10 jaar garantie op de geleverde kunststof producten, alsook op de door ons uitgevoerde montage.
De juiste partner voor de juiste klus!

Bent u op zoek naar een partner die uw kunststof kozijnen kan leveren? Of heeft u advies nodig bij een project met kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact op met AKozijn, wij helpen en begeleiden u graag in het gehele proces!
In de tabbladen hieronder kunt u meer informatie vinden over wat wij voor welke doelgroep in de zakelijke markt kunnen betekenen.

Maak een kennismakingafspraak of bezoek onze showroom in Haarlem!

Wilt u vrijblijvend advies op maat? Of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen aan de zakelijke markt? Een van onze vakmannen helpt u graag op weg!
Laat een bericht achter en we nemen contact met u op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vereniging Van Eigenaren

Zoekt u als lid van een VVE kunststof kozijnen, kunststof deuren of gevelbekleding? Dan bent u bij AKozijn aan het juiste adres. Wij begeleiden Verenigingen Van Eigenaren in het gehele proces door middel van een adviesgesprek (op locatie), een vrijblijvende offerte, aankoop, levering, plaatsing en nazorg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Projectontwikkelaars

AKozijn heeft ruime ervaring in het renoveren van oude kozijnen naar kunststof kozijnen voor projectontwikkelaars. Maar ook bij nieuwbouw kunt u van onze expertise gebruik maken. De eerste stap is gemakkelijk gezet; schakel ons in voor advies op maat, vraag een (vrijblijvende) offerte aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.

Woningcoöperaties

Zijn de woningen in uw portfolio toe aan een opknapbeurt? Voor woningcoöperaties verzorgen wij renovatietrajecten met kunststof kozijnen. Onze ervaren adviseur helpt u graag met het maken van de juiste keuze en de monteurs van AKozijn zullen gegarandeerd vakwerk afleveren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kunststof deuren, schuifpuien en gevelbekleding.

 ZZP/aannemer

Met groot regelmaat leveren wij kunststof kozijnen aan de zakelijke markt, met name aan aannemers en ZZP’ers in de bouw.
Wanneer u ons de gewenste maten doorgeeft ontvangt u een uitgebreide offerte op maat. Onder andere onze snelle levertijd van kunststof kozijnen resulteren in een ruime vaste klantenkring in de zakelijke markt. Ook kunststof deuren/schuifpuien/gevelbekleding en overige kunststof benodigdheden kunt u bij ons bestellen. Wij horen graag wat AKozijn voor u kan betekenen.

Call Now Button